Följa recept

  • Sumo

Idag har jag haft en riktigt bakdag. Vädret har varit dåligt hela helgen och det känns fel att slänga iväg en ledig helg utan att göra något nyttigt.

Så jag bestämde mig för att baka. Inte bara baka, utan ta det till en annan nivå. Jag bestämde mig för att experimentera lite. Vanligtvis när jag lagar mat eller bakar så ”justerar” jag recepten lite för att få de precis som jag vill. Men denna gång bestämde jag mig för att inte endast justera recepten, jag skulle göra om de. Jag t om ändrade temperaturen i ugnen.  😀

Så, hur gick det? Förvånansvärt bra! Jag misslyckades bara med ett bak. Det var pga jag valde att göra bullarna riktigt kalorisnåla. Det går nog till en viss gräns, men jag passerade nog gränser med råge. Bullarna vart inte enbart äckliga rätt sagt, utan de blev fula med. Färgen blev märklig och de blev även brända. Så jag får mata änderna med dessa bullar i morgon. =)

Kram Angelina

Category: Mat
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg