Ringde en spådam igår och även idag!

  • Sumo

Igår så  ringde jag spådam Annika på Spådam.se precis som jag skrev att jag skulle göra. Anledningarna till mitt samtal var mest två:

  • Hade en speciell känsla när jag vaknade igår som gjorde att jag kände att det fanns ett budskap till mig.
  • Spådam Annika har nyss börjat på Spådam.se och jag ville prova henne.

Så, fanns det något budskap till mig? JA! Absolut. Det fanns inte bara ett budskap utan flera. Jag vill inte gå in på detaljer, men under samtalet, som varade tiden ut (35 min), så dök det upp ett par viktiga saker. En sak var speciellt viktig, då jag hade planerat att ta tag i det snart, men nu visade det sig att jag behövde ta tag i det direkt, annars så skulle det vara för sent.

Hur var Annika då? Precis som vanligt när det gäller Medium som jobbar på Spådam.se, så var hon väldigt duktig. Jag kan verkligen rekommendera henne till er andra med gott samvete.

Idag så såg jag att Medium Angeli på Spådam.se skulle gå på semester. Detta var hennes sista dag innan semestern. Eftersom jag hade ett par saker jag ville ta upp med henne sen vårt senaste samtal, så fick det bli ett samtal till henne med. Och som vanligt, lika duktig och träffsäker som alla andra gånger.

Detta var allt för denna helgen, men ha en skön kväll och se fram emot nästa vecka med positiva ögon. För tänker du positivt, så blir det positivt.

Kram Angelina

Category: Medium
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg