Borttappade saker är inte kul

  • Sumo

Nu var det ett tag sedan jag skrev här i bloggen. Dagens ämne är borttappade saker. Var ska man leta, vem ska man fråga? Jag vet att man kan få hjälp att hitta borttappade saker med hjälp av en synsk person. Tänk att det finns de som kan förflytta fokus till en annan plats! Det känns ju helt magiskt,och svårt att beskriva hur det går till.
Härom dagen hade jag varit ute och roat mig och när jag kom hem gick jag och la mig som vanligt, trött och lite yr i mössan.
På morgonen kom jag på att mitt etui med bankkort och kreditkort var borta, Vilken mardröm! Men då kom jag på att jag kunde ringa en spådam för att få hjälp av en synsk person som hittar borttappade saker. Och hon kunde hjälpa mig att komma på var det var. Hon visste att jag hade varit inne hos en kompis på vägen hem, och att jag hade lagt mitt etui på hennes köksbord. Vilken tur, för det är inte kul om viktiga saker kommer i orätta händer.

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg