Stjärntecken

  • Sumo

Jag har upptäckt att jag har alldeles för lite koll på stjärntecken. Jag vet inte ens vilka horoskop som gäller mina barn. Därför ska jag gå in på sidan stjärntecken.se och läsa lite.
Just nu är vi i Tvillingarnas stjärntecken, från 21 maj till 21 juni. Försöker komma på någon jag känner som är född då för att kunna jämföra egenskaper. ”Kvick, kommunikativ, ytlig, nyfiken, självständig, modig, impulsiv, stressad”.
Hmmm, stressad absolut! Kommunikativ, knappast 🙂 kvick ja, ytlig nej, självständig ja, modig ja, impulsiv nej. Stämmer inte mycket av den första beskrivningen, men jag läser vidare. Tvillingarna är tvetydiga och har dubbla personligheter. Aha, det är därför han är så svår att förstå. Oj oj oj, vad mycket det finns att läsa där.
Mitt råd till dig är att själv gå in och läsa på stjärntecken.se och leta på ditt horoskop eller någon du är nyfiken på. Det är en mycket informativ och intresant sida.

Ha det bra i solen!
Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg