Du har ett syfte

  • Sumo

Har du funderat på varför just du har kommit till jorden? Många gånger kan man känna att det inte finns någon mening, att allt bara går emot och de närmaste 50 åren ser ut som en enda uppförsbacke. Då kan det var skönt att få andlig vägledning, att få prata med någon som kan tolka andevärldens budskap och se vad som är meningen. Det kan räcka att man har ett vardagligt bekymmer som känns som ett stort hinder man inte kommer över. Jag brukar ringa för att få hjälp, mest med kärleksbekymmer då förstås, men även för att få veta vad som ligger framför mig. Det ger mig kraft att stampa på i vardagen, ger mig hjälp att se positiva saker att se fram emot. För livet är ju faktiskt så, att det är höga berg och djupa dalar, och när man är i svackan är det svårt att se utsikten.
Alla som kommit till jorden har ju sitt eget speciella syfte, man är pusselbiten i Universums gigantiska pussel. Så även om man inte ser meningen med allt, så kan man iallafall få andlig vägledning för den närmaste tiden framåt.
Det är så bra att de som jobbar som medium och andliga vägledare kan sin sak. Att de är proffs på det de gör och att de är vana vid människor i kris och sorg. De kan ju även hjälpa dig att se det positiva så att du orkar ta tag i det som behövs för att du ska få en roligare tillvaro.

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg