Ett avstamp till ett nytt år

  • Sumo

Så har vi avslutat år 2014, förhoppningsvis på ett trevligt sätt, och tar full fart mot kommande år.
Det är många som jag som undrar vad som ska komma. Har ni tänkt på att vad som har hänt kan man inte göra något åt, man kan inte vrida tillbaka tiden, utan man får acceptera och ta lärdom av den tid som passerat.
Framtiden då? Det finns ett talesätt ”Det får framtiden utvisa”, och det stämmer bra. Men om man är nyfiken då? Om man vill få en hint om vad som väntar runt hörnet? Ja då kan man läsa horoskop, titta på abborrfenor, ringa en spådam eller helt enkelt vänta och se.
För min del ringer jag en spådam. Enkelt och bra, man kan lita på att man får ett seriöst svar även om det inte är en absolut sanning, det kan aldrig en spådom vara, men många spådamer är otroligt duktiga att pricka rätt.
Vad är det då man vill veta. Ja kärleken är ju alltid aktuell, kanske studier eller nytt jobb, ekonomin, hur man hanterar sina vänner etc. Spådamer brukar ju vara erfarna kvinnor som varit med om mycket i livet själva, och vet hur man ska tackla problem som dyker upp.

Gott Nytt År!
önskar Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg