Har ringt en spådam

  • Sumo

Idag så ringde jag en spådam på Spådam.se. Som jag skrev tidigare så hade jag planerat att prova deras nya spådam, Cecilia.

Sagt och gjort. Förberedde mig som vanligt genom att skriva ner ett antal frågor på papper för att inte glömma bort ställa rätt frågor. Det är så lätt att man halkar in på sidospår när man ringer en spådam då det dyker upp så mycket mer än vad man kan föreställa sig i förväg.

Så, hur var Cecilia att prata med då? Stämde allt hon sa?

Det är inte så lätt att direkt efter samtalet göra bedömningen utan det behöver gå ett tag innan man vet om det hon sade stämmer. Men när hon kikade tillbaka på mitt liv så stämde allt till 100 % om vem jag var! Hon var riktigt duktig måste jag säga. Hon var också väldigt seriös och gav ett otroligt bra intryck på mig. Hon var lugn och harmonisk och efter samtalet kändes det som jag var i någon slags mellanting mellan vaket- och sömntillstånd. Precis som om jag hade blivit hypnotiserad typ.  😀

Jag kommer definitivt ringa tillbaka till henne och jag kan även rekommendera henne till er andra som läser här.

Nu ska jag ut och ta mig en promenad i solskenet. Jag rekommenderar er andra att göra likaså. Solen läker själen, som jag brukar säga.

Kram Angelina

Category: Spådam
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg