Hjälpte en väninna lösa problem genom att ringa en spådam

  • Sumo

Jag har en väninna som aldrig tycks bli fri från sina problem. Problemen är inte enligt mig av allvarlig natur, men de verkar vara störande element i hennes liv. Nu hade jag tröttnat på att få höra på hennes ”gnäll” hela tiden och tvingade henne mer eller mindre att kontakta en spådam för att prata av sig och lösa problemen.

Sagt och gjort. Idag så ringde hon en duktig spådam som jag rekommenderat på Spådam.se. Hon hann inte bli klar på 35 minuter som är maxgränsen för samtal hos de utan hon ringde upp direkt igen och talade nästan 35 minuter igen. Så totalt drygt en timme till en kostnad av dryga 1000 kronor.

Jag sade att det var dags för henne att investera i sig själv och vad är då 1000 kr egentligen? Vi kan gå till en frisör och då kommer man aldrig undan 1000 kr eller så köper vi ett par fina skor för ungefär samma summa.

Så, min väninna ringde och tog upp sina problem. Den duktiga spådamen lyckades nysta upp problemen och se vad de grundade sig på. För oftast finns lösningen i huvudet på folk och genom duktiga mediala människor så klarar de av att nysta upp dessa och i princip lösa dessa direkt. Detta var precis vad som hände min väninna. Hon kom till insikt och vet hur hon ska hantera sina problem. Om en månad ska hon återkomma till spådamen och de ska göra en uppföljning. Jag tvekar inte att hon har välinvesterat sina pengar.

Jag kan även tillägga att hon blev som en ny, annan människa efter samtalet vilket var väldigt positivt.  😀

Kram Angelina

Category: Spådam
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg