Medium som healar

  • Sumo

Jag tycker om att ringa spådam eller medium lite då och då. Det är jag inte ensam om för i princip alla mina väninnor gör samma sak. Det som oftast skiljer mig från alla andra när jag ringer en spådam eller medium, är att jag gärna ber om att få lite healing samtidigt under mitt samtal.

De flesta spådamer på spådam.se ger healing under samtalet fast man inte ber om det. Det tycker jag är underbart. Jag har frågat varför de gör det och till svar så fick jag att det är viktigt att en person som ringt de efter samtalet mår bra. Mår inte en person bra efter ett samtal till en spådam, så anser de att de inte gjort sitt jobb. Detta är en riktigt bra och seriös inställning.

Så, varför vill jag bli healad undrar många. Jag vänder bara på frågan och undrar varför jag inte ska bli healad? Healing kommer från engelska och betyder läka eller läkning. Så vem vill inte bli läkt och må bättre?

Jag föredrar healing på plats, dvs att någon för händerna nära min kropp för då kan man koncentrera energin mot vissa punkter. Men de som har gåvan att kunna utföra distanshealing och kan göra det bra, som tex spådam.se, tycker jag att räcker i många fall.

Kram Angelina

Category: Healing, Medium, Spådam
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg