När allting står stilla

  • Sumo

Vissa dagar kan man uppleva att allting står stilla. Det är som när en film sätts på paus och ingen vet vad som händer i nästa sekvens.
Idag känns det så. Ett tomrum, tiden står stilla, en väntan, förväntan. Har du också haft sådana dagar? Vad händer sen? Jag tror det är Universums sätt att ladda för nya steg, även om man blir otålig för man vill ju veta!
Ibland känns det även som man kört fast i vardagen, man gör samma saker, man säger samma saker till sina nära, man äter likadan frukost som man alltid har gjort. Det kanske känns tråkigt att vara på jobbet, man gör samma arbetsuppgifter, inget händer.
Det är då det känns så tryggt att prata med en spådam. De ser ju framåt! De kan visa på saker att se fram emot. Det kan vara resor, nya möten med människor, återfunna vänner etc., som gör att man känner lite framtidstro. Min favorit spålinje är ju spådam.se som ni redan har förstått. Där finns alltid någon att prata med. Från nio på morgonen till tolv på natten finns det alltid någon. Året runt.

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg