Olika spådamer

  • Sumo

Som bekant så ringer jag till spådamer och sierskor lite då och då. Jag har fastnat väldigt mycket för Spådam.se eftersom de är en seriös spålinje med många duktiga medarbetare.

I min vänskapskrets så ringer flera av de också spålinjer, och lite olika linjer. Har man en gång hittat en duktig spådam så byter man inte bara så där. Det är problemet med mina väninnor. Trots att de ringer enligt min mening till ganska dåliga spådamer, så förstår de inte att det är läge att byta. De har skapat någon slags vänskapsrelation till dessa damer och fortsätter att ringa de nästan som till väninnor.

Som tur är så har jag lyckats få några av mina väninnor att byta till någon på Spådam.se och alla har varit jättenöjda. Min allra bästa vän, har nyligen också bytt och ringer numera Spådam Angeli väldigt ofta. Hon säger att Angeli är otroligt duktig spådam och har inom kort blivit en vän till henne med. Helst av allt så skulle hon vilja ringa Angeli oftare, men då finns det inget att spå om.

En annan av mina väninnor, rättare sagt en väninnas väninna, som för några månader sedan bytte till Spådam.se, har hittat rätt med Lina. Hon gillar Lina eftersom hon är så duktig med djur och så lätt att prata med.

Nu ska jag ut i solen och värmen och bara njuta.

Ha det gott!

Kram Angelina

Category: Spådam
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg