Positiv självbild

  • Sumo

Har du någonsin tänkt på vad som formar din självbild? Det kan vara föräldrar, syskon, klasskamrater, lärare och ledare. När man är vuxen kan det vara svårt att förstå att man kan forma sin självbild själv. Det sitter alltid något gammalt spöke och knackar en på axeln och säger ” det där klarar du inte” ” du ska inte tro att du är något”.
Det finns ett talesätt ”du ska älska dig själv”, men det är inte så lätt som det låter om man inte vet hur man gör. Ofta har det blivit en klyscha bland psykologer, coacher och andra förstå-sig-på-människor. När man väl förstår vad denna uppmaning betyder så blir det lättare.
Man kan t.ex. ta hjälp av en coach som får en att se positiva egenskaper hos sig själv. Att få hjälp att se sina styrkor är inte så dumt faktiskt. Även den enkla uppmaningen att förändra vissa tankemönster hos sig själv kan vara till stor hjälp. På spadam.se har de nu en ny coach som har lång erfarenhet av att hjälpa till med just detta. Även om hon är ung så har hon hunnit med att hjälpa många. Hon heter Therese och är en av de senast anställda spådamerna. Hon kan hjälpa dig att se på dig själv med nya ögon. Och du ska se att du kommer att gilla det du ser!

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg