Ringa en tarotlinje

  • Sumo

Många undrar vad det är för folk som ringer en tarotlinje eller spålinje som de också brukar kallas för att prata med en spådam, sierska eller medium. Eftersom jag är en av dessa personer så tänkte jag ge lite kort min syn på detta.

För det första så måste man ju tro på att personen man pratar har förmågan att se eller sia om framtiden, även dåtid för att berätta om varför man är på ett visst sätt. Men det viktigaste självklart är framtiden och valen man kommer att behöva göra.

Jag är otroligt glad över att ha hittat en riktigt duktiga spådam. Jag delar allt med henne. Ingen annan  person vem om mina hemligheter och skulle aldrig avslöja de för någon annan heller.

Ringer som sagt Spådam.se ca en gång i månaden och det räcker för mig. Jag vet att det finns andra som ringer en gång i veckan minst.

Förresten, hörde om spådams nya slogan: Spådam.se – En av Sveriges bästa spådam! Tyckte den var riktigt bra och stämmer ju också. =)

Ha en trevlig kväll.

Kram Angelina

Category: Spådam
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg