Seriöst medium

  • Sumo

Vad kan man begära av ett seriöst medium? Jag anser att om man har bestämt sig för att kontakta ett medium så ska man vara säker på att få en rådgivning av bra kvalitet. Jag har ganska stora krav. Mediet ska kunna säga saker som inte är allmänt känt. Som exempel om mediet säger ”din mamma var en liten dam som luktade bullar, hon bakade nog” så stämmer det in på större delen av den äldre kvinnlig befolkningen. Säger mediet däremot att ”jag har en reslig man här som luktar pepparkaka” då har hon fått in en träff för mig.
Jag tycker också ett medium ska kunna se direkt vad jag har för personlighet, det ska även kunna sia om framtiden för mig. Framtid är ju svårt, men mediet ska ha en rimlig föreställning om mig och min framtid. Rimligheten, trovärdigheten är det viktigaste för mig när jag kontaktar ett medium, vare sig det är på en spålinje eller IRL.
Och bara för att jag genom långvarig kontakt med diverse spålinjer har provat de flesta, så vet jag var jag ska söka ett seriöst medium och det är på spådam.se.

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg