Slut på November

  • Sumo

Hej

Vad fort den här månaden har gått, bara början och slut, inget mitten.

Så kan det ju även vara i relationer har jag upptäckt. Man minns mycket väl hur det började, alla detaljer, vad man hade för kläder, första kyssen, vad han sa och vad jag svarade. Och så var det slutet då, som man minns lika väl, vad han sa, vad jag sa, de upprörda känslorna som fortfarande kan ge lite magknip. Men så är den där mitten då, som man oftast glömmer bort efteråt. Det värsta är, att man kan glömma mitten medan man är i det. Man kanske oroar sig för slutet redan i mitten, man kanske önskar att man bara var i början och glömmer att vara i nu.

Sådana här funderingar brukar jag ofta bolla med de kloka kvinnorna på Spådam. Kan jag lita på att han stannar kvar? Kan jag hoppas på att vi ska flytta ihop? Vilket svar jag än får, så kan jag lita på att det är äkta, för är det något man kan säga om Spådam, så är det att damerna där är seriösa och ärliga och alltid säger det som spådomen visar, vare sig det handlar om tarot, eller intuitiv rådgivning.

Nu ska jag utnyttja lite mer av mitten på November, innan jag kommer till slutet 🙂

Ha det så bra!
Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg