Vad är andlig vägledning?

  • Sumo

Det finns nog så många olika svar på den frågan som det finns taggar på en igelkott!
Som jag ser det så är det någon som kan ge dig svar som du inte lyssnar på annars. Ofta tror man att någon annan har svaren som kanske viskas i ditt öra av någon anhörig som gått bort, eller av andra närstående.
Så hur gör man då för att få hjälp? Man kan besöka ett medium, en spådam, en sierska eller vägledare. Varför heter det då andlig vägledning? Jo för att det handlar om olika energier och olika dimensioner. Enklast att beskriva ett abstrakt fenomen är genom att kalla det andligt, istället för att kalla det frekvenser eller sjätte sinnet. Ett medium använder alla sinnen plus det s.k sjätte sinnet, som kan vara utökad syn, skarpare hörsel, eller förfinat känslosinne. Andligt kan ju även stå för att det är Gudomligt, eller att Änglar är inblandade.
I vilket fall som helst, så finns det nu en ny sida som heter andlig vägledning, som är precis som det heter, en plats där man kan få vägledning. Där finns mycket intressant att läsa!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg