Hur blir år 2014?

  • Sumo

Det är många som siar om hur det nya året ska bli. Alla ser i princip fram emot ett nytt bättre år än 2013.

För många har 2013 varit ett tufft år och som människa är man i grunden positiv och tror därför på att det ska bli bättre.

Jag kan med största säkerhet säga att de som vill att det ska bli bättre och är beredda att jobba för det, kommer att få det bättre. Alla de andra som sitter och hoppas utan att ta tag i sitt liv, kommer att få ett likadant eller t om sämre år än året innan.

Dagens samhället har utvecklat sig till ett annorlunda samhälle jämfört med tidigare. Tidigare tog vi hand och var måna om varandra. Idag, då de flesta är mer eller mindre stressade, så klarar vi inte av att ta hand om våra medmänniskor på samma sätt, utan blir tvingade att bli mer egoistiska.

Med detta inlägg ville jag få sagt att det är enbart du själv som bestämmer hur 2014 blir.

Sedan handlar inte allt om pengar. Att få det bättre ekonomiskt är inte samma sak som att få ett bättre liv. Hälsan, familjen etc är mer värt än alla pengar i världen. Att få pengar betyder att man får mer frihet, men man blir inte lyckligare av pengar.

Kram Angelina

Category: Spådom
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg