Inflyttningsfest

  • Sumo

Igår så var jag på inflyttningsfest. Det var en väninna som köpt sig ett radhus som bjöd in mig. Visst är vanliga fester roliga, men inflyttningsfester är alltid något extra.  =)

Som vanligt så var det mycket skvaller och rödvin. Man kunde verkligen märka av hur ljudnivån ökade nästan konstant.l  :mrgreen:

Jag brukar normalt köpa med mig någon liten present, men pga tidsbrist så fick det bli en nödlösning. En tur förbi systembolaget och en flaska champagne fick det bli. Det var väldigt uppskattat och värden låste in den direkt när vi kom. Den skulle visst sparas till något annat tillfälle. =)

Men en märklig sak hände igår. Det var ett vinglas om åkte i golvet och gick sönder. Inget konstigt med det, utan det hör till när man har en tillställning lik denna. Men det märkliga var att ingen var i närheten av bordet där vinglaset stod och vinglaset far i luften innan det damp ner i backen. Dvs vinglaset flög upp från bordet för att sedan landa på mattan. Det var ungefär fem personer som bevittnade detta och sen var spökpratet igår.

Idag ska jag åka och hälsa på en arbetskollega med familj från utlandet som är Sverige för ett större projekt. Så det blir lite engelskaträning.  =)

Kram på er.

//Angelina

Category: Spöken
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg