Alla bakar!

  • Sumo

När man än slår på TV:n så är det någon som bakar!
Hela Sverige bakar, Hela England bakar, Leila bakar, Hela Kändis-Sverige bakar och till och med den vackre Ernst bakar! Roligast är nog fransmannen på Tv4 morgon som verkligen älskar sin surdeg och smeker degen till vackra former.
Leila bakar i vacker klänning och fullsminkad, och det blir vackra cupcakes, muffins och småkakor. Så läckert!
Det finns till och med en tidning som heter Hembakat. Den ena tårtan vackrare och godare än den andra, plågsamt frestande för en sån som mig.

Ok….. då förstår ni nog hur det blir här….mjöl högt och lågt, smör på magen och sockerkakor som säckar ihop så fort de kommer ur ugnen. Suck!
Talang att baka måste ju vara en gåva liksom alla andra gåvor. Jag har en gammal moster som bakade de mest underbara småkakor. Hon var av den gamla tidens uppfostran, där man fick lära sig som ung flicka, allt man behövde kunna i ett kök för att bli en god husmor.
Man måste lägga kärlek i degen!
Har ni hört om feromoner? Det är dofter som får däggdjur att vilja para sig. Jag läste en undersökning för något år sedan, vad som fick karlarna att tända till, och en av de mest sensuella dofterna var doften av kanelbullar!
Så hem och baka tjejer!

Själv ska jag ta mig lite förmiddagskaffe och en skorpa 🙂

Kram Angelina

Category: Tarot
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg