En intressant läsning

  • Sumo

Jag vill så gärna möta likasinnade i mitt intresse av tarot, spådom och andlighet.
Det är inte så lätt att prata om det med kompisar och på jobbet för alla förstår inte hur man tänker. Det är fortfarande lite så att man smyger med det.
Men jag har i alla fall hittat ett roligt ställe, där människor berättar om sina erfarenheter av spådomar och spådamer. Det otroliga är att det är så mycket som slår in, och då måste det ju ligga något i det eller hur?
Det jag tänker på är gästboken på Spådams sida. Där skriver de anonymt om vilka spådamer de kontaktat och om resultaten. Det märks också att människor blir vänner på sidan, man stöttar varandra och peppar. Det är faktiskt en sådan sida som jag efterlyst, för då ser man att man inte är ensam om att ha problem med relationer, ekonomi och jobb.
Det märks också vad populära spådamerna är och många får beröm hela tiden.
Hur hittar man då sin favorit spådam? Ja enklast är ju att söka spådam i någon sökmotor och se vad som kommer upp, eller så kan man söka på nyckelord som spå mig, seriös spådam, spådom via mail, spå online eller tarot.
Jag har förresten sett att det kommit många nya spådamer på spadam.se, så jag kommer att berätta lite mer om dem senare.
Idag har jag ledigt, ska vila mig mycket eftersom jag har ett ganska tufft jobb, kanske plocka lite svamp och njuta av frisk luft

Ha det bra!
Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg