Framgång

  • Sumo

Sitter här och filosoferar igen. Dagens ord är framgång. Med tanke på all sport som sänds på tv, med Falun i fokus, så funderar jag på vad som är framgång egentligen. Är det att komma först till ett rött streck på marken, snorig och utmattad, eller är det att känna sig ganska nöjd med sig själv efter en hundpromenad i motvind?
Som på givet tecken drog jag ett kort i tarot.nu och fick sex i skivor, framgångskortet.
Här citerar jag tolkningen:
”Var öppen och välkomna din egen framgång. Det är en gåva som du kan lära dig att ta emot med ödmjukhet och tacksamhet. Riktig framgång kommer bara när du lärt dig att ”tjäna” och vara serviceinriktad. Framgång under sådana omständigheter berikar dig på alla nivåer. Se framför dig exakt hur du vill att din seger ska se ut, med så mycket detaljer som möjligt, och du kommer att nå ditt mål.”
Det som kännetecknar alla som når framgång är ett gott självförtroende, och god självkänsla. Alla som håller på med sport vet att en bra coach eller tränare är viktig för framgång, att man har någon som peppar när man själv tänker ge upp. Men även om man inte har tävlingssinne, och vinnarskalle, så kan man behöva en coach som hjälper en att tro på sig själv. Självförtroende är inget man får gratis, man får jobba för det, man får misslyckas och finna nya vägar för att ta sig dit man ska.
Har ni tänkt på att de flesta som nått riktig framgång är ödmjuka människor (hmm, undantag finns ju) men deras drivkraft är ju faktiskt att dela med sig till andra, tänk framgångsrika artister t.ex. En som jag tycker är både framgångsrik och ödmjuk är Anders Bagge. Enkel och snäll, och aldrig en diva.
Nähäpp, nu har jag inte tid och sitta här, nu ska jag jobba på min framgång 🙂

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg