Mycket nytt på min favorit spålinje

  • Sumo

Det händer mycket nytt på min favorit spålinje. Jag har haft fullt upp att ringa till alla nya spådamer som kommit fram på sidan. Jag tänkte ta upp lite kul saker som de sagt till mig. När man vill ha en snabb spådom och inte har hur mycket pengar som helst så kan det vara bra att göra en förskottsbetalning, för då vet man exakt hur mycket man ringer för.

Först ut att ringa till var då Spådam Rebecca. Hon kunde se min aura, det är ju lite konstigt men det fungerar tydligen. Hon sa att jag var grön och blå, och det har jag hört förut så det stämmer. Jag frågade ju om kärleken då förstås, och eftersom relationer är något av hennes specialitet så fick hon fram mycket om det som gjorde mig nöjd och förväntansfull.

En annan dag ringde jag till Spådam Malin. Hon ser så finurlig ut på bilden och hon är jättemysig att prata med. Hon hann få fram massor av upplysningar på kort tid, om många människor i min omgivning, både nu levande och de avlidna. Hon är även djurkommunikatör och kände av mina djur och deras problem.

Nästa på tur var Spådam Diana. Hon är verkligen erfaren, de märks att hon varit med om mycket, och hon är tillräckligt mogen för att våga vara sig själv i alla lägen. Hon gav mig jättemycket information, nästan så jag inte hann med att ta in allt, men som tur var hade jag antecknat, så att jag kunde gå tillbaka och läsa senare.

Spådam Åse är en klippa också. Hon är glad och positiv och rolig att få en spådom av. Hon pratade också om mina drömmars man, men sa att jag får vänta på honom, kanske ända till november. Inte så kul kanske, men så är det ju med spådomar, att man får kanske inte höra det man vill utan det som korten säger.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg