Nobeldagen

  • Sumo

Idag är ju en speciell dag, med belöningar till framstående människor. Nobels fredspris går till en ung kvinna som har varit mycket modig, och som står rak trots att någon försökt döda henne. Kvinnor är starka, mycket starkare än de tror. För att peppa mig själv lite tittar jag i korten på tarot.nu, och jag hittar Drottning i stavar. En snabb sammanfattning av kortet lyder: Hon är mogen och äger stort självförtroende, hon genomgick en förvandling och blev ödmjuk. Hon vill hjälpa andra och är en god vägvisare.
Hon bejakar sin intuition och sitt känslomässiga engagemang likaväl som sin intellektuella klarhet och sin stora uppfattningsförmåga. Det har gjort henne till den drottning hon är idag, som är en god vägvisare för många. Hon står inte bara för kunskap och vetande utan också för kompetens och erfarenhet. Det är detta som gör henne till en efterfrågad och pålitlig ledargestalt.
Och sedan kommer lite sämre egenskaper som inte gynnar mig just idag så de hoppar jag över. Det som är bra med tarot är ju att man kan välja vilka ord man tar till sig.
Man kan även ha dem som ledord i eventuellt yrkesval, så om jag skulle ta fäste på detta så skulle jag väl jobba som …hm…. präst? Rektor? Chef för ett aktiebolag? Nobelpristagare? fast är det ett yrke? Tål att tänkas på.

Ha det så bra!
Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg