Nystart idag

  • Sumo

Idag känns det som en nystart!
Jag känner att kraften börjar komma tillbaka efter en lång mörk vinter. Det är ljust ute, fåglarna kvittrar och det töar från taken. Sommarkatalogerna börjar komma från klädbolagen. Kanske dags att köpa något nytt och somrigt.
För att förstärka detta ska jag dra ett kort från tarot.nu och se hur jag kan förstå budskapet på bästa sätt.

Nr 6 i stavar blev det! ”Kärlek, pånyttfödelse och kreativ kraft gör att du känner dig oövervinnerlig just nu. Du känner dig som den som springer med facklan i Olympiaden. Alla dina mål och visioner kan bli verklighet.” Ja, det var inte dåligt, precis så känns det. Mycket roligt att se fram emot! Följ dina planer mot ditt mål. Seger!
”Du har tur och framgång när detta kort dyker upp och din optimistiska inställning hjälper till att nå det du vill ha.”

Jag hör ofta om människor som inte har några mål i livet. De kanske gnäller om att inget händer, att de inte kommer någonstans, att det är så tråkigt och jobbigt. Om jag då frågar vad de har för mål, så har de inget. Nej men, då är det väl inte så konstigt att man inte kommer någonstans. Jag tycker man ska sätta upp mål, även om de känns fantasifulla och även om bekantskapskretsen ruskar på huvudet och tycker att man fått storhetsvansinne. Om man når halvvägs till sitt fantasismål så har man ända gått framåt. Själv ska jag till Globen!

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg