Överflöd

  • Sumo

Lite tid över och vad tänker man på då? Jo, tarotkort såklart! Jag går in och kollar slumpmässigt på tarotkorten i tarot.nu och vad finner jag där? 3 i bägare, överflöd. Kan ju stämma bra. Lönedag imorgon! Jag måste genast läsa vidare om det är det som menas.
Nähä, där står inget om pengar, men däremot överflöd i kärlek och känslor. Kortet frågar, om jag har berättat för mina närmaste om hur viktiga de är, om jag sagt att jag älskar dem.
Varför gör man det så sällan? Kan det bero på språket? Svenskan är ju lite tråkig så, det är lite knöligt att säga ”älskar”. På engelska är det lättare. ”Love”. Har ni sett en tonåring klottra ”älskar” i hjärtan här och där? Inte det? Men ”LOVE” står det överallt!
Vidare verkar 3 i tarotkortet vara ett magiskt tal. Man ska säga till 3 personer i 3 månader eller 3 veckor hur mycket de betyder. Och om man kollar bilden så är det 3 grejer där. Med lite fantasi och suddiga glasögon kan man se bilden som en chokladfontän. Det är kärlek i överflöd det 🙂

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg