Spådam Iris

  • Sumo

Snart slut på januari. Vart tar tiden vägen? Dags att leta på lite tulpaner och få in lite lättare gardiner i lägenheten. Kollar in lite annonser i mina veckotidningar och ser Tidningen Nära som har en stor annons om Spådamer.se. Letar på deras hemsida och vad får jag se? Jo…
Nu har Spådam Iris börjat på spådam.se.
Hon har så härlig röst! Hon pratar finlandssvenska och man kan läsa på hennes sida att hon även pratar finska. Så man kan även säga att hon är ett finsktalande medium.
När man lyssnar på hennes presentation säger hon att hon inte vill spå. Vad är det för spådam tänker man då, men hon har andra sätt att förmedla budskapen, faktiskt så att man själv ser lösningarna. Ganska imponerande måste jag säga!
Så fort min ekonomi återhämtat sig från månadens alla räkningar ska jag ta ett snack med Spådam Iris, jag är säker på att även hon är ett superbra medium eftersom de mest seriösa spådamerna jobbar på spådam.se.
Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg