Spådam Jennie

  • Sumo

Jennie är en yngre spådam, som jag tycker är riktigt mogen och duktig. Man kan säga att hon har den yngre kvinnans vardag men med en mogen kvinnas perspektiv. Dessutom har hon ju sina änglar och guider med sig när hon levererar budskap. Hon kommer alltid med goda råd och man kan säga att hon är en riktig livscoach.
Ibland behöver man prata med en jämnårig också, en som förstår hur man kan ha det med föräldrar, studier och killar. Det spelar ju ingen roll i vilken ålder man är, det finns ju alltid funderingar och problem att diskutera. Livet är inte alltid en dans på rosor.
Jag tänker ofta på innan jag började ringa till spådamer, vilken lång tid det tog och vilken kraft det tog att gå runt och älta sina problem utan att ha någon att bolla med. Vad lätt att köra fast i negativa mönster och ge upp hoppet. Jag önskar att jag hade haft någon då, för några år sen, när jag var nykär och tvivlade på om han älskade mig, jag önskar att någon kunde gett mig bara en liten gnutta ”inside information”, så hade jag inte behövt vara orolig. Nu tycker jag det är så bra att kunna få tag i medium och en spådam när som helst, ibland behövs bara hennes trygga röst för att jag ska bli lugn, därför ska jag ringa till Spådam Jennie snart igen. Bara för att må bra 🙂
Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg