Spådom via mail

  • Sumo

Vill du bli spådd via mail? Då kan jag rekommendera Spådom via mail.

Det är många som vill bli spådda av en spådam, sierska eller medium vi mail. Därför har Spådam.se tagit fram en tjänst där du väldigt enkelt kan spå dig. Du fyller helt enkelt in dina uppgifter, skriver frågorna och betalar direkt med ditt kontokort på hemsidan med Payson eller Paypal. Inom 48 timmar får du svar. Du väljer själv vilken spådam som ska besvara ditt mail.

När din spådom sedan är klar, så får du ett mail om det samt ett SMS (om du angett ditt mobilnummer).

Detta är hur smidigt som helst!

Nyfiken som jag är, så var jag tvungen att prova. Jag hade turen att få svar på 12 timmar och den tarotläggning jag fick var riktigt bra och stämde väldigt väl.

Jag frågade hur de spår oss via tjänsten och fick till svar; Alla spådamer använder olika teknik; t ex pendel vid Ja och Nej frågor, tarot, intuition, kontakt via guider, änglakort, spelkort mm mm.

Var mailet jag fick ett standardsvar som många andra oseriösa tjänster använder sig av? Nej, absolut inte. Detta är seriöst till 100 %. Hur vet jag det? För jag ringde spådamen som spådde mig då jag hade ett par följdfrågor och hon visste direkt vad jag pratade om och förstod att det var jag som hade spått mig via mail nyss.

Lycka till med Spådom via mail. Det kommer att bli en succé, det är jag helt övertygad om.

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.
12 Responses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg