Tarot till vardags

  • Sumo

Nu har jag fått en tanke i huvudet och jag kan inte får en lösning på problemet, så då kan jag titta i tarotkorten på tarot.nu och se vad de säger mig. Jag kanske kan få några bra ledtrådar till hur jag ska gå vidare i saken. Jag ska slå upp sidan på tarot.nu, gå in i lilla arkanan och se vad jag tilltalas av just nu.
Jag fick upp åtta i bägare.

”Ledorden är då stagnation, lathet, tröghet, oklarhet och blockerade känslor. Känslan kan lättats liknas vid ett träsk eller en myr. Din Energi har nått bottennivån. Du har slösat den på människor som inte gav något tillbaka, även kallade energitjuvar. Du fyllde dem med din energi men de var som svarta hål och energin försvann lika fort igen. Nu känner du dig tom och orkeslös. Du gav allt du hade men det tjänade inget till.”
Det här var ju typiskt! Precis som jag känner mig. Stagnation, ja just det, det händer inget!
Lathet och tröghet, ja det känns som det tar emot med allt som ska göras innan jul, önskar bara att någon kommer med ett trollspö och fixar allt med en hokus-pokus-formel.
Oklart, ja det är det minsta man kan säga….
Kortet handlar också om energitjuvar och att man har ett eget ansvar att sätta gränser. Att säga stopp och att stå upp för sig själv, att sätta ett högre värde på sig själv.
Kanske det jag måste göra nu då!

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg