Tarotskolan fortsätter

  • Sumo

Idag ska jag dra ett tarotkort igen tänkte jag. På tarot.nu kan man lära sig allt om tarot. Det är en riktigt bra sida för att lära sig mera om tarot. Det finns stora och lilla arkanan, och hovkorten som finns i fyra grupperingar; svärd, stavar, bägare och mynt (skivor). Som jag sagt förut så är det en hel vetenskap att lära sig detta, så man får ta lite i taget.
Idag väljer jag myntkort, och då får jag 6 i mynt/skivor. Svaret jag får tilltalar mig. Det handlar om mod att lyckas, ett framgångskort helt enkelt. Det handlar även om förmågan att kommunicera och att sprida inspiration. 6 planeter har olika förslag på hur man når framgång. Spännande. Gå in och läs själv, det är enklast så.

”Var öppen och välkomna din egen framgång. Det är en gåva som du kan lära dig att ta emot med ödmjukhet och tacksamhet. Riktig framgång kommer bara när du lärt dig att ”tjäna” och vara serviceinriktad. Framgång under sådana omständigheter berikar dig på alla nivåer. Se framför dig exakt hur du vill att din seger ska se ut, med så mycket detaljer som möjligt, och du kommer att nå ditt mål.”

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg