Tiden går fort

  • Sumo

Nu var det ett tag sedan jag skrev här i bloggen. Det går så fort allting nu när det är så korta dagar. Det är ju en ganska mysig tid nu när man kan sitta inne med gott samvete och bara mysa. Tända några ljus, lyssna på stilla musik och ha det bra. Det är ju även en tid när man boar in sig för vintern, tar in trädgårdsmöbler och letar på snöskyffeln. Varje årstid har sin tjusning.
Jag tänkte ta ett tarotkort i tarotskolan igen för att se om jag kan få ledtrådar till allt som händer runt mig nu, för även om naturen börjar lägga sig i dvala så är det inte så runt mig.
Aha, det blev 2 i svärd, lustigt, då kan man ju tänka på kamp, men man kan även tänka på två som slår ihop sina svärd i segergest, ungefär som ” high five”.
Rörelse och friska fläktar, ja det kan jag verkligen hålla med om. En djup frid fyller mitt hjärta, stämmer bra det också, för även om det stormar runt mig har jag frid i sinnet. Det här var verkligen roligt att läsa!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg