Tidsluckor

  • Sumo

Jag hörde av en som är duktig på energier att det är tidsluckor nu. Tiden bara försvinner. Man kan titta på klockan och tro att man sitter några sekunder vid något intressant, t.ex. Facebook eller Aftonbladet, och då har det plötsligt gått 2 timmar. Jag tänker att det kan ha med mindfulness att göra, för är man uppslukad av något så försvinner tid och rum. Även sömnmönster förändras i den här energin, plötsligt behöver man inte sova så länge, men däremot blir man plötsligt jättetrött mitt i en aktivitet och behöver ta en ”powernap”.

Jag ska dra ett kort från tarot.nu och se om jag får ledtrådar till något om tid.
Jag råkade dra 5 i stavar och det som kortet säger om tid är: rastlöshet och förtvivlan. ja, det är så klart. Om man tycker tiden går för långsamt blir man ju rastlös och frustrerad.
Bortsett från vad kortet sa om tid så var det ett träffande kort om hur jag känner mig den här veckan. Från att ha världens flyt förra veckan, till strid och kämpande den här veckan. Tålamod krävs och frustrationen ligger nära. Så just nu skulle jag behöva en tidslucka som förflyttar mig till nästa vecka i ett ögonblick.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg