Vad gör man en dag när åskan går?

  • Sumo

Ja, man kan ju alltid leta på nätet efter sina favoritsidor, och för mig gäller det ju tarot, spådom och healing.
Jag har ju alltid velat lära mig om tarot. Det verkar så häftigt att kunna. Tänk att det har funnits i urminnes tider!
Men vet ni att det finns en hel sida om bara tarot? Den heter www.tarot.nu och där kan man läsa om alla korts betydelse, om hur de mediala tolkar tarotkorten och vilka tarotlekar de har som sina favoriter. Tarotkortlekar är en djungel, det gäller att hitta en som passar, som man tilltalas av. De har spännande namn som Osho Zen, Rider Whyte, Cosmic Tarot m.m. De finns att köpa i alla välsorterade alternativbutiker.
Men sen att tolka dem, det är en annan historia. Rent mekaniskt kan man lära sig instruktionsboken utantill, men sen måste man lägga in sin egen intuition i det också. De riktigt duktiga tarottolkarna har ju en kontakt mot andevärlden och har bara korten som inkörsport.
Vad är det då man tittar efter i korten? Det är ekonomi, arbete, kärlek och det andliga, vad man har för möjligheter eller hinder, dåtid, nutid och framtid. En hel vetenskap tycker jag att det är, men som tur är finns det tarotskolawww.tarot.nu/tarotskolan

Man kan lägga en stjärna på ett visst problem, eller lägga en stor stjärna på livet i stort.
”Det står skrivet i stjärnorna” får en helt ny innebörd, om man säger så.

Kram Angelina

Category: Tarot
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg