Vad händer?

  • Sumo

Nu var det ett tag sedan jag skrev här i bloggen. Vad händer? det är den stora frågan. Tiden bara försvinner och man blir helt förvirrad av alla stora saker som händer i världen. Har ni tänkt på att allt har ett mönster? Allt är finurligt uträknat i Universum, och saker som hänt förr händer igen. Jag tror också det är därför som tarotkort är så exakta. De speglar världshändelser och det mönster som människor lever efter. De speglar också motsatser t.ex om det finns dag så finns det natt, finns det ljus så finns det mörker, finns det sol så finns det skugga.
Tarotkorten visar också på mänskliga arketyper, Den Goda, Den Onda, Den Lyckosamma, Härskaren, Översteprästen etc.
Bara på skoj ska jag välja ett kort idag och jag får Drottning i bägare. Det handlar om stora känslor. Jag kan erkänna att jag varit mycket känslosam den senaste tiden eftersom det varit stora förändringar i mitt liv. Saker som avslutas och avsked som tas.
Visa dina känslor öppet. Det gör dig vacker. Det kan finnas människor som misstycker men det är deras problem, inte ditt. De flesta kommer ändå att uppskatta och förstå dig. Lita på dina känslor och lev i harmoni med dem och låt ingen hindra dig från att känna fullt ut.
Verkligen träffande och det är ofta så att korten vet exakt vad man behöver höra.
Ta hand om varandra och visa era känslor!

Kram Angelina

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg