Att äta rätt – att må bra

  • Sumo

A och O för att må bra är att äta rätt. Man kan hålla kroppen i form genom träna och sova mycket. Men sköter man inte maten, dvs äter rätt, så mår kroppen aldrig riktigt bra.

Ibland kan människor ha bra och dåliga dagar. Det kan variera från person till person, men det handlar oftast om humörsvängningar. Saker som man inte blev irriterad över under gårdagen blir han helt plötsligt riktigt irriterad över. Man brukar ibland vifta bort detta och säga att man har en dålig dag.

Men i min värld så finns inga dåliga dagar. Det finns en orsak till att och nyckeln till framgång är att ha koll på vad som påverkar mig som person. Ibland kan det vara sömnen, andra dagar pga man ätit fel eller rentav för lite. Orsaker kan vara många.

Men tillbaka till att äta rätt. Sköter man sömnen och maten, blandar detta med lite motion, så har man grunden till välbefinnande. Jag brukar tänka på dessa tre ting och ser till att sköta mig själv. För det är inte kroppen man sköter, utan det är en själv. Det är viktigt att komma ihåg.

Tiden på jorden är för kort, så jag vill se till att må så bra som jag bara kan. All negativ energi kan lätt brytas ner och omvandlas till stark positiv energi. Verktygen sitter ni med själva och beslutet är också ert.

Nu är det dags att varva ner lite och plocka undan lite papper som jag har liggandes som ska sorteras in i olika pärmar.

Kram Angelina

Category: Vardag
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg