Att inte glömma sina väninnor

  • Sumo

Det är väldigt lätt att glömma sina väninnor när man skaffar familj och barn. Detta har dock inte skett mig då jag alltid har sett till att hålla kontakten med de flesta (de som jag velat) av mina vänner.

Visst är det så att under vissa perioder så är det mindre kontakt än andra. Men det viktigaste är att se till att ta kontakt igen när denna ”period” är över.

För att underhålla sina vänner behövs inte mycket. Ibland kan det räcka med ett vykort när man är på semester, kanske ett julkort eller varför inte ett spontanvykort bara för att? Dessa är otroligt uppskattade och fast vännerna inte skickar tillbaka något, så är det bara att fortsätta och fortsätta. För allt detta är planering inför ett besök. Det är så enkelt att kontakta en vän som man hållit kontakten med tex via vykort.

Tillbaka till besöket. Visst är det kul att ha vänner som man kan ringa lite då och då. Men enligt min mening så är det ett riktigt besök som krävs om man ska kalla varandra vänner. Det kanske tar t om år innan man träffas och man underhåller detta med diverse olika saker, men till slut så måste man träffas.

Nu är det även enklare att hålla kontakt tack vare facebook, mail etc. Jag upplever som att min vänskapskrets har blivit bredare efter att jag hittade till facebook.

Kram Angelina

Category: Vardag
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg