Första arbetsdagen för 2012 avklarad

  • Sumo

Då var första arbetsdagen för 2012 avklarad. Det var faktiskt riktigt kul att träffa på min trevliga arbetskamrater. Nästan så att jag har saknat de lite grann. Vi är ett riktigt glatt gäng som håller ihop, men umgås inte så mycket på fritiden dock. Men ibland så åker vi iväg på en kryssning eller liknande och släpper loss ordentligt. =)

Har just avnjutit en lätt sallad. Lätt och lätt kanske är fel att säga, men det var en sallad iaf. Hade i ganska stora ostkuber eftersom det är så gott samt massa med god dressing. Vissa siktar på på beach 2012, men inte jag. Jag vill bara behålla min vikt och form. Då blir jag nöjd.  😛

Provade för skojs skull ringa spådam Evy tidigare idag, men det var upptaget hela tiden. Jag får göra ett nytt försök någon annan dag. Fick lite insider information igår kväll om vilken spålinje hon hade jobbat på tidigare. Tydligen så var hon riktigt populär, så det måste vara ett tecken på att hon är duktig.

Nu ska jag kika lite på tv och välja ut lite kläder inför morgondagen.

Kram Angelina

Category: Vardag
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg