Sjukvården

  • Sumo

Titt som tätt så läser jag om folk som inte är nöjda med sjukvården. Men varje gång jag pratat med någon som varit riktigt illa ute och behövt specialistvård, så verkar alla var riktigt nöjda.

Slutsatsen verkar att om man bara är lite sjuk, eller på väg att bli sjuk så blir man inte bra behandlad. Men drabbas du av cancer eller något annat riktigt allvarligt, så blir du väldigt bra behandlad.

Men något som jag inte kan förstå är akutsjukvården. Det verkar vara en standard att man får vänta timtals innan man blir behandlad. Och hur svårt kan det egentligen vara? Om man år efter år har en kötid på timmar, så är det väl bara att lägga till mer resurser på detta. Kapa får man väl göra någon annanstans isf. Åker man in akut, så är det oftast akut. Ligga där i timmar med en bruten arm och invänta gipsning är väl ändå inte humant? Nej, akuten, skärp er!

Jag är lyckligt lottad och har inte haft några anledningar att besöka sjukhuset under mina levnadsår. Jag hoppas innerligt att jag får behålla hälsan när jag blir äldre också.

Nu är det dags för att kika lite på Desperate Housewives. Natt på er.  😀

Angelina

Category: Vardag
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg