Sommaren är här – på riktigt

  • Sumo

Våren är en bra och kul årstid. Speciellt när solen tittar fram så ropar alla att sommaren är här. Oftast alldeles för tidigt.

Det har hänt många gånger denna vår att t om jag själv trott att sommaren är här, men icke sa nicke. Ingen sommar ännu, utan bara vår.

Men, nu är faktiskt sommaren på väg. Det är mitten av maj och prognoserna säger att i början av nästa vecka kommer ett högtryck in med temperaturer kring 20 grader. Det om något är ett tecken på att sommaren faktiskt är här på riktigt!

Jag själv har njutit av ett par dagars ledighet. Det har varit så kallade flexdagar och jag har utnyttjat detta till att vara hemma och ta det mestadels ganska lugnt. Men i morgon så är det dags igen för lite kalas. Jag har en väninna som fyller 45 år och vi ska fira det med att gå ut och äta och sedan vidare på dans. Jag älskar verkligen att dansa, i alla dess olika former. Allt ifrån vals till disco, bara jag får dansa.  😀

Nu är klockan mycket och snart dags att läsa lite bok. Ha det gott alla mina vänner.

Kram Angelina

Category: Vardag
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg