Spontanbesök

  • Sumo

Jag gillar verkligen spontanbesök. Idag har varit en sådan dag när jag fått många besök, oplanerade och som jag kallar för spontanbesök.

Som person är jag väldigt enkel. Mina vänner och bekanta vet detta och de vet också att jag aldrig säger nej om det inte finns en riktig orsak. Jag krånglar aldrig till saker och ting och tycker heller inte att snabba växlingar är något negativt.

Så, vad händer då? Jo, jag fick flera besök idag. Mina vänner och bekanta vet att de alltid är välkomna hit. De behöver inte ens ringa i förväg utan det är bara att dyka upp. Jag tycker verkligen om dessa oplanerade besök och därför får jag dessa också.

Idag kom 3 väninnor med familjer till mig på besök. Inget av dessa var planerade förutom ett, som jag hade lite på känn skulle dyka upp. Som alltid, så finns det något att bjuda på i frysen. Det tar inte många minuter att tina upp och man behöver aldrig så utan fika.

Jag har haft en riktigt rolig dag idag. Full fart från morgon till kväll. Jag är egentligen ganska slutkörd på ett positivt sett sätt, och kan summera dagen som en positiv upplevelse.

Kram Angelina

Category: Vardag
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg